Neon Lingerie

Besplatna isporuka na porudžbine preko 8000RSD

Prijavi se / Registruj se

Garderober

DOZVOLI DA TE MI OBUČEMO

Kada je u pitanju izbor veša, postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir. Ali ono o čemu najverovatnije razmišljaš jeste koji tip veša će najbolje pristajati tvom obliku tela?

Da bismo ti pomogli, izdvojili smo preporuke naših modela veša za različite tipove građe.

Kruška 🍐

Ako imaš telo oblika kruške, ti si srećnica, ovo je jedan od najženstvenijih oblika tela. Tebi stoje otprilike svi modeli, ali najviše bismo preporučili naše modele sa dodatnim punjenjem, kako bi vizuelno izbalansiralo sve delove tvog tela. Najbolje ti stoje push-up modeli, modeli sa V izrezom i sa trakicama, koji će napraviti gornju regiju bujnijom.

Zato, najbolji izbori za tebe su:

Amable

Dulce

Malvada

Suave

Previous slide
Next slide

Obrnuti trougao ⛛

Tebi je lako udovoljiti, imaš veće grudi, ali zato imaš uže kukove. Kod ove građe je najbitnije “prikriti” mali stomačić, a istaći kukove kako bi postigla vizuelno savrsenstvo. Odlično bi ti stajali svi modeli bez punjenja, sa prelepom čipkom, kao i modeli koji imaju dublje gaćice. 

Za tebe preporučujemo:

Previous slide
Next slide

PEŠČANI SAT

Tvoju figuru ne treba posebno naglašavati, imaš savršen sklad fizičkih atributa. Zato je sa tobom svaka preporuka suvišna, ali znamo u čemu bi ostavila bez daha, to bi bili:

Previous slide
Next slide

ATLETSKI OBLIK

Sa tobom moramo biti jako kreativni, tako da grudi učinimo što je većim moguće i da “napravimo” vizuelno struk i šire kukove. Imamo idealne modele da to postignemo i naše manekenke koje su atletski tj. “manekenski” građene i teško se goje (da li si znala da si rođeni pod srećnom zvezdom doduše?) izabrale su:

Previous slide
Next slide

DODATNI SAVETI

* Ako imate manje grudi – uvek birajte modele sa trakicama (Brujeria, Azul) ili modele koji imaju tzv. “underboob” izgled (Salvaje), jer on ice postici efekat bujnijih grudi

* Ako imate izrazeniji stomak, birajte modele sa visokim halterima ili visokim gacicama; posto je ovaj tip gradje najcesce udruzen sa jako malom zadnjicom, najbolje vam stoje brazilke i gace sa cipkom oko tanga dela (npr. Chicle i Malvada)

* Ako imate “jace” butine, uvek birajte modele koji imaju push-up i punjenje (Amable, Malvada), ali vizuelno cete postici distrakciju ukoliko birate neon ili druge “jake” i vesele boje – model Dulce (efekat je jos bolji ako imate potamneo ten naravno) 

sr_RSSerbian
0
    0
    Tvoja korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu