Neon Lingerie

Besplatna isporuka na porudžbine preko 8000RSD

Prijavi se / Registruj se

O NAMA

Naša priča

Naša misija je da ženama širom sveta pružimo modele vrhunskog kvaliteta, koji će doprineti da sijaju od samopouzdanja. Kako zračiš, tako privlačiš, kažu, i mi verujemo da kada na sebi nosite najbolje, samo najbolje može i da uđe u Vaš život. 

S ljubavlju, 

Vaš NEON Lingerie 

NEON Lingerie konstantno razvija proces dizajna, pa se tako mogu uočiti modne inovacije u svakom od modela. Naš tim ulaže sate u razvijanje, dizajniranje i uklapanje svake kolekcije kako bi se postiglo savršeno naglašavanje svake obline.

Verujemo da izuzetan kvalitet, izrada i pažnja posvećena detaljima predstavljaju osnovu pravog luksuza. Stvaranje donjeg veša vrhunskog kvaliteta za nas predstavlja strast, a mogućnost rada sa najfinijim materijalima nas čini ponosnim. Daleko i naširoko tražimo najkvalitetnije materijale, kako bismo mogli kroz naše modele istakli njihovu jedinstvenu lepotu i teksturu, zbog čega smo se odlučili za njih.

Od samog početka cenimo svaki korak koji pravimo, pogotovo ljude koji u tome učestvuju, jer verujemo da je to jedini ispravan put ka podizanju ovog brenda u red izuzetnih.
Svoju strast i stručnost ulivamo u svaki komad koji kreiramo, jer ono što je najbliže vašoj koži treba da bude nešto zbog čega ćete se osećati samopouzdano i lepo.

informacije o firmi

PIB: 113396669
MATIČNI BROJ FIRME: 66794555
NAZIV FIRME:  Ana Vidakovic pr NEON Lingerie Trgovina preko interneta Beograd
ADRESA: BEOGRAD, GENERALA ŽDANOVA 4, NOVI BEOGRAD
TELEFON: +381692208802

sr_RSSerbian
0
    0
    Tvoja korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu